Vegetáriánus nyárs hozzávalók:

8 gomba

2 cső zsenge kukorica

8 kemény paradicsom

2 zöldpaprika

8 kicsi hagyma

2 kis uborka

1 mokkáskanál őrölt borsikafű

1 mokkáskanál őrölt kakukkfű

2 evőkanál olaj

Vegetáriánus nyárs elkészítése:

A megtisztított kukoricacsöveket kb. 4-6 cm-es darabokra, az uborkát vastag karikákra, a zöldpaprikát nagy kockákra, míg a hagymákat félbevágjuk, a megmosott paradicsomok szárát pedig eltávolítjuk.

A konzerv gombát leszűrjük. Az előkészített alapanyagokat váltakozva nyársra húzzuk.

Körben megsózzuk, meghintjük őrölt borsika- és kakukkfűvel, majd olajjal megkenjük. Parázs fölött – gyakori forgatás mellett – színesre sütjük.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc