Töltött gombafejek hozzávalók:

8 fej gomba

11 evőkanál olaj

20 dkg darálthús

1 tasak Knorr milánói makaróni rafinér

1 csokor petrezselyemzöld

1 evőkanál oregano

1 db zsemle

tej ízlés szerint

10 dkg füstölt sajt

szemes bors ízlés szerint

Töltött gombafejek elkészítése:

A gombafejekbe egy-egy kanál olajat öntünk, megborsozzuk, és sütőlemezre helyezzük. A többi olajon a húst megpirítjuk, és hozzáadunk 2, 5dl hideg vizet.

A knorr rafinériát elkeverjük benne, és készre főzzük.

Hozzáadjuk az aprított petrezselymet, a tejben áztatott kinyomkodott zsemlét, oregánót, és az apró kockára vágott sajtot.

Elkeverjük, és a masszát szétosztjuk a gombafejek között.

Forró sütőben kb. 20 percig, sütjük.

Az elkészült étel önmagában vagy rizzsel is fogyasztható.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 40 perc