Di gamberetti koktél hozzávalók:

400 g garnélarák

400 g majonéz

200 g csípős ketchup

100 ml konyak

1 citrom

1 fej zöldsaláta

2 g bors

10 g só

Di gamberetti koktél elkészítése:

Forrald fel a rákot sós vízben, majd csorgasd le. Mosd meg a salátát és válassz ki néhány szebb levelet. Szeleteld fel a citromot.

Egy tálban keverd össze a majonézt, a ketchupot, a sót és a borsot, majd öntsd bele a konyakot és a rák ¾-ét.

Pezsgős pohárba tegyél salátalevelet, öntsd rá a gamberetti koktélt, majd díszítsd a maradék rákkal és citromszeletekkel.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc