ÖtletkonyhaÖtletkonyha
Ötletkonyha
  • Főoldal
  • Gasztro tartalmak
    • Recept kategóriák
  • Receptek

borajánló

A dobozos tej | Étel alapanyagok | tej
Ételkészítési praktikák

Hogyan főzzünk borral?

Ha ősz, akkor szőlő, és ha szőlő, akkor bor – és nem csak a szomeliék számára. A mindennapok is érdemes a vacsora után elkortyolt bor gondolatán túlnyúlni, és már a konyhai előkészületeknél vagy a főzésnél bevetni egy jó vöröst vagy éppen fehéret. De hogyan használjuk a bort a konyhában? A Bővebben……

Szerző: Ötletkonyha Szerkesztőség | Közzétéve: 13 év telt el a közzététel óta
  • Befőzés (91)
  • Desszertek (1 204)
  • Egytálételek (568)
  • Előételek, köretek és reggelik (1 868)
  • Halételek és tengeri gyümölcsök (163)
  • Húsok (677)
  • Innivalók (208)
  • Levesek (415)
  • Pékáru, tészta alapok (104)
  • Saláták és szendvicskrémek (135)
  • Szószok, pácok, mártások (50)

Friss tartalmak

  • Ezért bosszankodnak a vendégek az éttermek új higiéniai szokásai miatt
  • Egy titkos olasz szokás, amitől a sonka mennyei lesz
  • Teszteltek 7 tojásfestési trükköt – ez a 3 lett a legjobb!
  • Ezeket a szokásokat kerüld, ha meg akarsz szabadulni a gázoktól
  • Ezek segíthetnek legyőzni az édesség utáni sóvárgást
Ötletkonyha
  • Főoldal
  • Rólunk
  • Impresszum
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Cookie szabályzat