A limonádé szíve, a cukorszirup hozzávalók:

30 dkg kristálycukor

3 dl víz

A limonádé szíve, a cukorszirup elkészítése:

A oktélok és limonádék szíve, az édes íz alapja szinte mindig a cukor. A nyári hőségben, ha cukros üdítőt, limonádét szeretnénk készíteni, esetleg kertipartit tartunk, ahol az innivaló gyorsan fogy, nélkülözhetetlen a cukorszirup. Így készül.

3 dl vízhez hozzáadunk 30 dkg kristálycukrot, amit addig főzünk, mÍg az egész fel nem olvad, és sűrűbb nem lesz a víznél. Várjuk, míg meghűl, és kész is van.

A szirupra azért van szükség, mert a hideg vízben- például a limonádé készítésekor nem olvad fel rendesen, és így a vendégek foga alatt ropoghat.

A limonádé szíve, a cukorszirup egyéb:

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 15 perc