Afrikai harcsa paprikásan hozzávalók:

10 személy részére:

4 kg afrikai harcsa

húsos szalonna

40 dkg hagyma

őrölt paprika

zöldpaprika

paradicsom

víz

só, bors

fokhagyma

Afrikai harcsa paprikásan elkészítése:

Előkészítem a harcsát. A húsos szalonnát megolvasztom. Amikor már ropogós a pörc, kiszedem a zsírból.

A kiolvadt zsírban megpárolom a felaprított hagymát. Beleteszem a zöldpaprikát, a paradicsomot, és megpárolom. Ízlés szerint édesnemes őrölt paprikát teszek bele, majd feltöltöm vízzel (1 kg halhoz 1/2 l víz), így elkészül az alaplé.

Sót, borsot teszek bele ízlés szerint, valamint 2 gerezd fokhagymát is belenyomok.

A halételt kb 25 perc alatt készre főzöm.

Afrikai harcsa paprikásan egyéb:

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc