Agyvelőfelfújt hozzávalók:

10 deka vaj

1 agyvelő

½ vekni közepe

6 tojás

1 csésze tej

só és bors

Agyvelőfelfújt elkészítése:

A vajat keverd habosra.

Tisztítsd meg az agyvelőt, főzd meg és daráld le.

A veknit áztasd tejbe, majd facsard ki, végül egy kanállal zúzd péppé.

A kenyeret jól keverd össze a vajjal, add hozzá az agyvelőt, a tojássárgákat egyesével, a sót, a borsot és a habbá vert tojásfehérjéket.

Vajazz ki egy formát, öntsd bele az alapot, majd sütőben süsd meg.

Agyvelőfelfújt egyéb:

Hidegen és melegen is tálalható.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc