Albert sütemény hozzávalók:

2 hosszú csomag Albert keksz (ha spórolsz a krémmel, akkor 3 is lehet)

A krémhez:

4 evőkanál liszt

2 evőkanál kakaó

20 dkg kristálycukor

3 dl tej

25 dkg margarin

1 dl feketekávé

kis rum

    Albert sütemény elkészítése:

    A lisztet, a kakaót és a cukrot összekeverem, a tejet hozzáadom, és lassú tűzön melegítem.

    Ha felforrt, hozzáadom a margarint, a kávét és a rumot, és sűrűre főzöm.

    Ha kihűlt, összeragasztom vele a kekszeket, fóliába csavarom, hűtőbe teszem.

    A süteményt egy éjszakát állni hagyom, hogy megpuhuljon a krémtől a keksz, és ferdén szeletelve tálalom, így csíkos lesz.

    0 hozzászólás

    Vélemény, hozzászólás?

    Avatár helyőrzője

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    Elkészítési idő: 40 perc