Almás rizsfelfújt hozzávalók:

12, 5 deka rizs

1 l tej

1 csomag vaníliás cukor

3 tojás

5 deka vaj

4-5 alma

1 pohár cukorból készült szirup

1 pohár porcukor

Almás rizsfelfújt elkészítése:

A rizst főzd meg vízben (1 adag rizst 3 adag vízben).

Tedd bele a vaníliás cukrot, a tejet és a tojássárgáját majd keverd jól össze.

Vajazd ki a sütőformát, a serpenyő alját és oldalát rakd ki cukorszirupban megfőtt almával.

Tedd rá a rizst, a tojásfehérjéből készült habot és hintsd meg porcukorral, majd sütőben süsd meg.

Almás rizsfelfújt egyéb:

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 40 perc