Alsócomb csipős fokhagymásszószban hozzávalók:

2 alsócomb

2-3 gerezd fokhagyma

zöld petrezselyem

1 csipős paprika

bors

fűszerpaprika

Alsócomb csipős fokhagymásszószban elkészítése:

A csirkecombokat megmossuk, helyenként bevágjuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk fűszerpaprikával és grillen megsütjük.

Csipős fokhagymaszósz

Egy edénybe öntünk egy csésze vizet, hozzáadunk vékony szeletekre vágott fokhagymát, karikára vágott paprikát, néhány szem borsot, sót, feldarabolt petrezselymet és csipős fűszerpaprikát. Az edényt tűzre tesszük és 5-6 percig forraljuk a szószt hogy minden aroma érződjőn.

A sűlt húst ebbe a szószba helyezzük bele.

Burgonyapüre mellé a legfinomabb.

Az alsócomb csipős fokhagymásszószban receptet Pica ajánlotta.

 

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc