Alsócomb csipős fokhagymásszószban hozzávalók:
2 alsócomb
2-3 gerezd fokhagyma
zöld petrezselyem
1 csipős paprika
só
bors
fűszerpaprika
Alsócomb csipős fokhagymásszószban elkészítése:
A csirkecombokat megmossuk, helyenként bevágjuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk fűszerpaprikával és grillen megsütjük.
Csipős fokhagymaszósz
Egy edénybe öntünk egy csésze vizet, hozzáadunk vékony szeletekre vágott fokhagymát, karikára vágott paprikát, néhány szem borsot, sót, feldarabolt petrezselymet és csipős fűszerpaprikát. Az edényt tűzre tesszük és 5-6 percig forraljuk a szószt hogy minden aroma érződjőn.
A sűlt húst ebbe a szószba helyezzük bele.
Burgonyapüre mellé a legfinomabb.
Az alsócomb csipős fokhagymásszószban receptet Pica ajánlotta.
0 hozzászólás