Alufóliában sült gombás csirkecomb hozzávalók:

2 db csirkecomb

2 nagy fej vöröshagyma

25 dkg gomba

só és törött fekete bors ízlés szerint

Alufóliában sült gombás csirkecomb elkészítése:

Az alufóliában sült gombás csirkecombhoz a combok bőrét lehúzom. A forgóknál kettévágom. A gombát tisztítás után felszeletelem, a hagymát karikára vágom.

A megsózott, megborsozott csirkecombdarabokat külön-külön, bőrével lefelé az alufóliára fektetem, majd beborítom vöröshagyma-karikákkal és gombaszeletekkel. Jól megsózom, megborsozom és lazán becsomagolom.

Előmelegített, forró grillsütőbe vagy gázsütőbe teszem a négy csomagot.

Az első oldalát 15 percig sütöm, majd megfordítom, és további 10 percig sütöm.

Ezután az alufóliát kibontom, és az ételt néhány percig fedetlenül pirítom.

Alufóliában sült gombás csirkecomb egyéb:

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc