Alufóliában sült gombás csirkecomb hozzávalók:
2 db csirkecomb
2 nagy fej vöröshagyma
25 dkg gomba
só és törött fekete bors ízlés szerint
Alufóliában sült gombás csirkecomb elkészítése:
Az alufóliában sült gombás csirkecombhoz a combok bőrét lehúzom. A forgóknál kettévágom. A gombát tisztítás után felszeletelem, a hagymát karikára vágom.
A megsózott, megborsozott csirkecombdarabokat külön-külön, bőrével lefelé az alufóliára fektetem, majd beborítom vöröshagyma-karikákkal és gombaszeletekkel. Jól megsózom, megborsozom és lazán becsomagolom.
Előmelegített, forró grillsütőbe vagy gázsütőbe teszem a négy csomagot.
Az első oldalát 15 percig sütöm, majd megfordítom, és további 10 percig sütöm.
Ezután az alufóliát kibontom, és az ételt néhány percig fedetlenül pirítom.
0 hozzászólás