Ananásszal töltött csirke hozzávalók:

1 tölteni való csirke

25 dkg rizs

1 darabolt ananász (konzerv)

1 evőkanál zellerzöld apróra vágva

2 evőkanál  mazsola

2 evőkanál  olvasztott vaj

só, bors

curry

majoranna

olaj

Ananásszal töltött csirke elkészítése:

Az ananásszal töltött csirkéhez a csirke és az olaj kivételével keverjük össze a hozzávalókat.

Sózzuk be a csirkét, töltsük meg a masszával, tűzzük össze a bőrét, tegyük tepsibe, öntsünk hozzá annyi olajat, hogy ujjnyi vastagon álljon a tepsiben.

Sütés közben locsolgassuk a zsírjával, pirulásig süssük, (kb. 1 óra).

Ananásszal töltött csirke egyéb:

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 90 perc