Ananászos pulykamellszeletek nyárson hozzávalók:

60 dkg pulykamell

ananász

fűszerek

currypor vagy só, bors (+esetleg szerecsendió)

olaj

Ananászos pulykamellszeletek nyárson elkészítése:

60 dkg pulykamellfilét 4×8 centis csíkokra, a konzerv ananászszeleteket kétfelé vágunk. A húst ízlés szerint fűszerezzük. Ez lehet só, bors és egy kis szerecsendió keveréke, vagy bedörzsölhetjük a húst curry porral is)

A pulykamellcsíkokat az ananász köré tekerjük, és nyársra húzzuk a darabokat. A nyárs elejére és végére vastag almaszeletet tűzünk.

Curryporral körben meghintjük – elmaradhat, olajjal megkenjük és hamvadó parázs fölött rövid idő alatt pirosra sütjük.

Tálaljuk fatányéron, és míg meleg, szórjunk rá reszelt sajtot, ami ráolvad.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 90 perc