Ananászos saláta hozzávalók:

1 doboz darabolt ananászkonzerv

10 dkg apróra vágott pisztácia

3 evőkanál akácméz

1 fej zöldsaláta

3 evőkanál tejszín

3 evőkanál málnaecet

2 banán

2 alma

2 evőkanál olívaolaj

5 dkg csokireszelék

1 evőkanál citromlé

Ananászos saláta elkészítése:

Olajon megpirítjuk a gyümölcsdarabokat. A salátát tisztítás után apróra tépkedjük, hozzákeverjük a lepirított almához, ananászhoz, banánhoz.

A citromlevet, a tejszínt, a málnaecetet kikeverjük egy tálban, beleforgatjuk a salátás gyümölcsöket.

Tálalás előtt az egészre rácsorgatjuk a mézet és megszórjuk csokireszelékkel.

Ananászos saláta egyéb:

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc