Baconba tekert csirkemáj hozzávalók:

csirkemáj

vékony baconszeletek

só, delikát, bors

1 evőkanál olaj

Baconba tekert csirkemáj elkészítése:

Annyi csirkemájat használj, amennyit akarsz, baconszeletet pedig annyit, ahány májdarabod lesz. Mosd meg a májakat és hagyd, hogy jól lecsepegjen a víz. Sózd, borsozd, majd vágd kisebb darabokra és tekerd a baconba.

Szúrd át fogpiszkálóval a tekercseket, hogy ne bomoljon szét. Kenj ki olajjal egy jénait, majd helyezd bele a májakat. Szórd meg sóval, delikáttal, borssal, majd tedd az edényt a sütőbe 30 percre.

A baconba tekert csirkemáj receptet Pica ajánlotta.

Tálald melegen krumplipürével vagy zöldségkörettel.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc