Bánsági spenótos rizsfasírt hozzávalók:

rizs

spenót

olaj

1 zöldhagyma

petrezselyem

szerecsendió

3 tojás

só ízlés szerint

zsemlemorzsa

sajt (10 dkg)

Bánsági spenótos rizsfasírt elkészítése:

A rizst 20 percig főzd sós vízben.

Forrósítsd fel az olajat egy serpenyőben, süsd benne a hagymát 1 percig, majd öntsd ki egy tálba a spenóttal és rizzsel együtt.

Adj hozzá petrezselymet, szerecsendiót, tojást, majd ízesítsd.

Formázz gombócokat belőle, és hagyd hűlni 20 percig.

Mindegyikbe nyomj egy darabka sajtot, és formázd fasírt formává.

Forgasd meg zsemlemorzsában, majd 20 percre tedd be a hűtőbe.

A hagyma párolásából megmaradt olajban süsd meg a fasírtokat. Minden oldalán süsd 3 percig.

Bánsági spenótos rizsfasírt egyéb:

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc