Barack rumos eperrel és tejszínhabbal hozzávalók:

12 barack

24 eper

1 pohár rum

15 deka tejszín

Barack rumos eperrel és tejszínhabbal elkészítése:

A jól megmosott és lecsöpögtetett barackokat meghámozzuk, kettőbe választjuk, kimagozzuk és egy üveg tányérra tesszük.

Az epret megmossuk, eltávolítjuk a szárakat róla, néhány helyen megszurkáljuk és 30 percig rumban áztatjuk.

Ezután kivesszük a rumból, cukorba forgatjuk és minden fél barackra a mag helyére egy epret teszünk.

Egy tölcsér segítségével minden barackot kidíszítünk a tejszínhabbal és hűvös helyre tesszük.

Barack rumos eperrel és tejszínhabbal egyéb:

Körülbelül egy óra múlva tálaljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 20 perc