Báránysült fodormenta szósszal hozzávalók:

bárányhús szeletek

pár gerezd fokhagyma

mustár

tárkony levél

olaj

bors, só

fodormenta szósz

sült paradicsom

párolt zöldségek

fodormenta levelek

Báránysült fodormenta szósszal elkészítése:

A bárányszeleteket 24 órán át pácold fokhagyma, tárkonylevél, mustár, só, bors és olaj keverékében. Azután a húsdarabok mindkét oldalát grillezd meg (vagy süsd meg tepsiben).

Amikor megsült, a szeleteket tedd egy előmelegítet (felforrósított) tálra, adj hozzá párolt zöldséget, s minden húshoz egy-egy fél sült paradicsomot, majd a húsra öntsd rá a fodormenta szószt. (Fodormenta-levelekkel is díszítheted.)

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 80 perc