Báránysült spenót körettel hozzávalók:

1 kg bárányhús
1 kg spenót
2 kanál vaj
1 kiskanál liszt
só, bors
1 csésze tej
fokhagyma
1 kiskanál paradicsomlé

Báránysült spenót körettel elkészítése:

A húst megmossuk és vastag szeletekre vágjuk, majd vajban megpirítjuk.
A spenótot külön készítjük el és pedig a következő módon: minden egyes levelet megmosunk, 5 percig forró vízzel leforázzuk és hagyjuk a vizet lefolyni. Felaprózzuk és a húst megszórjuk vele.
Az edényt, melyben a spenót főtt, megtöltjük vízzel, hozzáadjuk a liszt és tej keverékét, egy kiskanál paradicsomlevet és kevés zúzott fokhagymát.
Ízlés szerint sózzuk és fűszerezzük, sütőbe vagy egy vastag lapra a tűzhely lánglyára tesszük.

Báránysült spenót körettel egyéb:

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc