Barnácska sütemény hozzávalók:

5 dkg kakaópor

5 dkg margarin

20 dkg cukor

2 egész tojás

5 dkg liszt

5 dkg darált dió

1 csomag vaníliás cukor

Barnácska sütemény elkészítése:

Olvasszunk fel serpenyőben 5 dkg kakaóport 15 dkg margarinnal.

A masszához keverjünk hozzá 20 dkg kristálycukrot, 2 egész tojást, 5 dkg lisztet, 5 dkg darált diót, 1 csomag vaníliás cukrot.

Turmixoljuk össze az egészet és öntsük fóliával kibélelt őzgerinc formába.

Addig süssük a csokis sütit, amíg a teteje már megbarnult, de a belseje még nem száraz.

Barnácska sütemény egyéb:

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 50 perc