Beiruti tabbouleh hozzávalók:

1 bögre bulgur

4 csésze víz

2 nagy paradicsom

2 csokor újhagyma

4 csokor petrezselyem

Kis csésze menta apróra vágva

2-3 tk só

2 citrom leve

olivaolaj

Beiruti tabbouleh elkészítése:

Öntsük fel a bulgurt a forró vízzel, fedjük le, és hagyjuk benne állni.

A megmosott petreszelymet vágjuk nagyon apróra, a paradicsomot kisebb kockákra- használhatunk koktélparadicsomot is.

Ha a bulgur puhára szívta magát, keverjük hozzá az összes hozzávalót, és tegyük egy estére a hűtőbe, szépen lefedve.

Másnapra az ízek összeérnek, és kitűnő saláta lesz belőle, amely akár önmagában, akár köretként is fogyasztható.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc