Birkahúdból készült csorba hozzávalók:

½ kg birkahús

1 szál sárgarépa

1 zellergumó

1 peszternák gyökér

1 köteg petrzselyemzöld

1 kanál paradicsom püré

káposztalé

csípőspaprika

Birkahúdból készült csorba elkészítése:

A húst apró kockákra vagjuk és 2 liter sós vízben főni hagyjuk. Majd leszedjük a habját és hozzá adjuk a vékonyra vágott zöldségeket. Amikor megfőtt a hús, belekeverjük a paradicsom pürét és ízlés szerint egy kis csípőspaprikát.

Birkahúdból készült csorba egyéb:

Káposztalével savanyítjuk és forrón tálaljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 0 perc