Borzos lapcsánka hozzávalók:

1 kg hámozott, nyers, lereszelt burgonya

20 dkg finomliszt

1 tojás

1 csapott evőkanál ételízesítő

só ízlés szerint

8 dkg reszelt vöröshagyma

4 gerezd zúzott fokhagyma

1 púpos evőkanál apróra vágott petrezselyemzöld

1 csapott teáskanál csípős Piros Arany

Borzos lapcsánka elkészítése:

A hozzávalókat alaposan összedolgozzuk és serpenyőben, forró olajban kb 8 mm vastag, evőkanállal ellapított lapcsánka lapokat készítünk, mindkét oldalát megsütjük.

A massza gazdagítható apróra vágott felvágottal, ha a burgonya száraz, keverhetünk bele egy pici tejszínt, vagy tejfölt.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 40 perc