Burgonyapaprikás hozzávalók:

6 db burgonya

6 fej hagyma

1 teáskanál fűszerpaprika

1 evőkanál paradicsompüré

3 evőkanál zsír vagy egy csésze olaj

só, bors

Burgonyapaprikás elkészítése:

A krumplit megfőzzük, a hagymát felaprítjuk.

Amikor a krumpli már majdnem megfőtt, kivesszük, meghámozzuk, és kockákra vágjuk.

A hagymát a zsírban megpirítjuk, hozzáadjuk a paradicsompürét és a fűszereket.

Amikor a hagyma megpuhult, hozzáadjuk a burgonyát is, és azt is megpirítjuk.

Burgonyapaprikás egyéb:

Amint a krumpli megpirult, önálló ételként vagy flekken mellé köretként is tálalhatjuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc