Burgonyával töltött paprika hozzávalók:

2 paprika

2 burgonya

25 g vaj

1 evőkanál tehéntúró

1 tojássárgája

1 kis csésze tej

1 kis csésze paradicsomszósz

Burgonyával töltött paprika elkészítése:

Hámozd meg a burgonyát és sós vízben főzd meg, majd össze kell törni őket egy villával, vagy átpaszírozni egy szitán.

Add hozzá a vajat, tehéntúrót és a tojássárgáját.

Az így kapott pürét hígítsd fel tejjel és ízlés szerint sózd meg.

Távolítsd el a paprika belsejét és töltsd meg a pürével.

Helyezd egy kivajazott tepsibe és tedd sütőbe 20-30 percig.

A végén öntsd rá a paradicsomszószt és hagyd még pár percig sülni.

Burgonyával töltött paprika egyéb:

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 55 perc