Cappuccino krémes tekercs hozzávalók:

Tésztához:

4 tojás

4 evőkanál cukor

4 evőkanál liszt

vanília eszencia

Krémhez:

200 ml tejszín

100 g cappuccino ízű csoki

1 teáskanál zselatin

Cappuccino krémes tekercs elkészítése:

Verd fel a tojásfehérjéket a cukorral, add hozzá a sárgájákat, eszenciát és lisztet. Öntsd a keveréket egy sütőpapírral kibélelt tepsibe, majd süsd 9-10 percig. Borítsd egy nedves konyhakendőre, tekerd fel a kendővel együtt és hagyd hűlni.

A krémhez, tegyél fel 100 ml tejszínt a tűzre, és melegítsd forráspontig. Vedd félre az edényt, és keverd hozzá a kis csoki darabokat. Miután teljesen elolvadt, add hozzá a maradék tejszínt és a gőzfürdőben megolvasztott zselatint. Tedd a krémet hűtőbe legalább 4 órára, majd keverd robotgéppel, amíg duplájára nő. Töltsd meg a lapot a cappuccino krémmel és tekerd fel.

A sütemény receptet Pica ajánlotta.

Tárold hűtőben a tálalás pillanatáig.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc