Carne alla pizzaiola hozzávalók:

3 gerezd fokhagyma

2 nagy hagyma

1 doboz hámozott paradicsom

4 evőkanál olivaolaj

oregano

só, bors

250 g mozzarella

500 g sertés szűzpecsenye

Carne alla pizzaiola elkészítése:

Megtisztítjuk a hagymákat, és apró kockákra vágjuk, a fokhagymagerezdeket hosszában bevágjuk, és a forró olajba tesszük, megpároljuk.

Amikor a hagyma kezd pirulni, hozzáadjuk a kockákra vágott paradicsomot, és a fűszereket. Amikor kissé elfőtt a leve, ráhelyezzük a felszeletelt húst és lefedve tovább sütjük.

Két perc múlva átfordítjuk a hússzeleteket, és további két percig hagyjuk lefedve.

Ezután rátesszük a felszeletelt mozzarellát, és levesszük a tűzről, így is hagyjuk két percig fedő alatt.

Carne alla pizzaiola egyéb:

Friss kenyérrel, natúr burgonyával vagy akár pizzaként tálaljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc