Cseresznye desszert hozzávalók:

500 g cseresznye

300 ml víz

50 g cukor

vanília aroma

Cseresznye desszert elkészítése:

Szirupot készítünk a cukorból és a vízből, hozzáadjuk a kimagvalt cseresznyeszemeket is. Kicsit pároljuk így eggyüt. Végül blenderrel összepépesítjük az egészet.

Edénybe öntjük és méjhűtőbe rakjuk. 30 perc mulva villával felkeverjük és ezt a folyamatot ismételjük minden 30 percben, 2-3 órán keresztűl. Így nem lessz jeges, hanem finom krémes.

 

Deszertként, jó lehűtött kehelyben tálaljuk, cseresznyével és mentalevelekkel dekorálva.

A cseresznye desszert receptet Pica ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 20 perc