Csevapcsicsa hozzávalók:

40 dkg sertéscomb (sovány)

40 dkg marhahús

20 dkg bárányhús

só ízlés szerint

szemes bors ízlés szerint

1 kávéskanál szódabikarbóna

fokhagyma ízlés szerint

hagyma ízlés szerint

piros arany ízlés szerint

Csevapcsicsa elkészítése:

A húsokat ledarálom, majd jól elkeverem, csevapcsicsákat formálok (henger alak), és legalább 2 órát hagyom pihenni a hűtőszekrényben.

Sütés előtt 1 órával kiveszem hogy a hús ne legyen olyan hideg, így nem ragad oda a rostély rácshoz.

Mert a csevapcsicsát én mindig rostélyon sütöm.

Friss túróval, mustárral, görögsalátával, vöröshagymával és sültburgonyával tálalom. Finom hozzá a szárított paradicsom bazsilikomos olajban.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc