Csirkehús póréhagymaszósszal hozzávalók:

kicsontozott csirkehús

póréhagyma

zeller

sárgarépa

fehér bor

vaj

olívaolaj

tej

tejföl

húsleves

liszt

bazsalikom

1 tojás

Csirkehús póréhagymaszósszal elkészítése:

A póréhagymát, zellert és répát apróra vágjuk és olajban megpároljuk. Hozzáadjuk a csirkehúst, s mikor az kifehéredett, hozzáöntünk egy csésze bort és egy csésze vizet vagy húslevest. Megszórjuk egy kis liszttel, bazsalikommal, sóval és borssal. Öntünk rá egy kevés tejet és tejfölt, majd néha megkavarva addig főzzük, míg a szósz megsűrűsödik.

Magában vagy körettel tálaljuk.

A csirkehús póréhagymaszósszal receptet BD ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc