Csirkehúsos tekercsek hozzávalók:

4 csirkemell

sonka

sajt

3 kicsi savanyú uborka

mustár

ételízesítő

bors

olaj

liszt

2 tojás

zsemlemorzsa

Csirkehúsos tekercsek elkészítése:

A húst szeletekre vágjuk, kicsit kipotyoljuk és megfűszerezzük ételízesítővel, borssal és megkenjük egy kis mustárral. Mindegyik szelet húsra teszünk egy szelet sonkát és egy darab sajtot és hosszában félbevágott savanyú uborkát. Feltekerjük és fogpiszkálóval átszúrjuk. Két tojást felverünk, egy-egy tányérba pedig teszünk lisztet és zsemlemorzsát. Egy serpenyőben olajat forrósítunk. A tekercseket megforgatjuk lisztben, tojásban, végül zsemlemorzsában és megsütjük a forró olajban. 2-3 percig nagy tüzön megsütjük minden oldalát.

Krumplipürével tálaljuk.

A csirkehúsos tekercsek receptet MariaMona ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc