Csirkemell fasírt hozzávalók:

3-4 személyre

40 dkg csirkemell

1,5 zsemle

2 kisebb fej vöröshagyma

1 tojás

zsemlemorzsa

tej

olaj

petrezselyem

őrölt bors

bazsalikom

Csirkemell fasírt elkészítése:

A kicsontozott, lebőrözött csirkemellet daráld le. A zsemléket áztasd tejbe és nyomkodd ki. A vöröshagymát vágd apróra és kevés forró olajon párold üvegesre, majd hagyd kihűlni.

A húst, a zsemlét és a hagymát dolgozd össze a tojással, sóval, apróra vágott petrezselyemmel és bazsalikommal.

A masszából formázz kis pogácsákat, forgasd ezeket zsemlemorzsába, és bő, forró olajban süsd pirosra.

Csirkemell fasírt egyéb:

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc