Csirkepuding hozzávalók:

50 dkg csirkemell

4 tojás

vaj

2 dl tejszín és tejföl

kevés reszelt szerecsendió

2 evőkanál delikát

petrezselyemzöld

10 szelet gépsonka

Csirkepuding elkészítése:

A csirkepudinghoz a lebőrözött és csontjáról lefejtett csirkemellet megdaráljuk, összedolgozzuk 4 tojás habbá vert fehérjével, 2 dl felvert tejszínnel, 2 dl tejföllel, a delikáttal, a szerecsendióval, sóval, a finomra vágott petrezselyemmel.

Egy tűzálló tálat kivajazunk, kibéleljük sonkaszeletekkel, ráöntjük a masszát.

A tetejére szintén sonkaszeleteket teszünk, hogy befedje.

Előmelegített sütőben 1 órán át sütjük.

Rizzsel, tartárral, friss salátával fogyaszthatjuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc