Csőben sült gomba spanyolosan hozzávalók:

2 kanál apróra vágott petrezselyemzöld

2 kanál zsemlemorzsa

50-100 g sós túró

600 g felaprózott paradicsomkonzerv

1 kanál olívaolaj

2 apróra vágott ajókagyűrű

frissen őrölt feketebors

250 g champignon gomba

Csőben sült gomba spanyolosan elkészítése:

Összekeverjük a gombát, a petrezselymet, a túrót, az ajókagyűrűt és a konzervparadicsomot.

Hozzáadjuk az olívaolajat, a borsot, a zsemlemorzsát, és összekeverjük.

Egy hőálló edénybe tesszük, amit előzőleg kikenünk olívaolajjal.

Megszórjuk zsemlemorzsával, 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük 30 percre.

Kítűnő akár vegetáriánus egytálételnek is.

Csőben sült gomba spanyolosan egyéb:

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc