Csokoládé kocka hozzávalók:

50 dkg cukor

2 evőkanál kakaó

25 dkg margarin

1 csomag mazsola

50 dkg darált keksz

kevés durvára vágott dió

Csokoládé kocka elkészítése:

A cukrot 2 dl vízzel forrástól számítva 7 percig főzzük.

Tűzről levéve hozzáadjuk a kakaót, a margarint, a mazsolát, a diót és a darált kekszet.

Egy tepsibe zsírpapírt teszünk és belesimítjuk a masszát.

6-7 óráig hagyjuk állni hideg helyen, majd kockára vágva kínáljuk.

A csokoládé kocka ínyencebb változatta úgy készül, ha dió helyett mandulát használunk.

Csokoládé kocka egyéb:

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc