Debrecenis borda hozzávalók:

4 személyre

80 dkg sertésborda

1 pár debreceni

2 dl tejföl

1 fej vöröshagyma

1 sárgarépa

1 fehérrépa

kanálnyi zsír

liszt

Debrecenis borda elkészítése:

A hússzeleteket süsd elő, és tedd félre.

A maradék zsírban pirítsd sárgára az apróra vágott hagymát, tedd rá a felkarikázott debrecenit, majd néhány perccel később a hússzeleteket és a felkarikázott zöldséget is.

Önts alá kevés vizet, és fedő alatt párold, ha a víz elfő, pótold.

Ha minden megpuhult, keverd hozzá a tejfölt, és még egyszer forrald össze.

Debrecenis borda egyéb:

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc