Disznóhús borsóval hozzávalók:

800 g disznóhús

1 kg szemes borsó

4 db zöldhagyma

6 evőkanál olaj

2 paradicsom

2 evőkanál paradicsom krém

1 köteg kapor

1 evőkanál cukor

só, bors

Disznóhús borsóval elkészítése:

Forró olajban kisütjük a feldarabolt disznóhúst. Kevés forró vizet vagy húslevest adunk hozzá, s hagyjuk párolni. Kivesszük a húst, s a megmaradt olajban megpároljuk az apróra vágott hagymát.

Visszaborítjuk a húst s ráöntjük a kevés vízzel felhígított paradicsomkrémet. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, s hagyjuk főni 30 percig.

Hozzáadjuk a megtisztított és apróravágott paradicsomokat, valamint a főtt borsót, s hagyjuk főni még 10 percig.

Mikor már majdnem megfőtt, hozzáadjuk a cukrot és betesszük a lerbe 15 percre.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 100 perc