Dobos szelet hozzávalók:

Piskóta

2×2 tojásból 2 vékony piskóta lapot sütök nagy tepsibe és amikor kihűltek 3 egyforma lapra osztom, vagyis 6 lapot vágok

Krém

15 deka Rama margarin

15 deka porcukor

2-3 kanál kakaópor

Az égetett cukor a tetejére

20 deka porcukor

Dobos szelet elkészítése:

A hozzávalókat krémmé keverem és a lapokat megtöltöm.

Az 5. lap tetejére is teszek krémet

A 6. lapot külön égetett cukorral megkentem és még melegen margarinos késsel beosztottam szeletekre, és amikor kihűlt felvágtam.

Szeletenként a krémes tészta tetejére tettem.

A porcukort felolvasztottam és vékony vajas késsel a tésztára kentem.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 50 perc