Dominó hozzávalók:

21 dkg liszt

14 dkg margarin

10 dkg porcukor

1 negyed csomag sütőpor

2 tojássárgája

1 evőkanálnyi főzőkakaó

1 tojásfehérje

30 dkg porcukor a máznak

Dominó elkészítése:

A hozzávalókat összedolgozzuk, majd a kivajazott tepsiben egyenletesen szétnyomkodjuk ujjnyi vastagságúra.

Forró sütőbe tesszük, néhány perc múlva felére vesszük a sütő melegét, és 20 percig szárítjuk.

Amikor kiveszszük a sütőből, azonnal rákenjük az időközben elkészített cukros mázt. A cukrot és a fehérjét egyszerűen csak kikavarjuk.

Nedves késsel felszeleteljük a süteményt (ne hagyjuk teljesen kihűlni, mert akkor törni fog) és kakaóból, vízből kikavart krémmel fogpiszkáló segítségével kipettyezzük.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc