Dominó hozzávalók:
21 dkg liszt
14 dkg margarin
10 dkg porcukor
1 negyed csomag sütőpor
2 tojássárgája
1 evőkanálnyi főzőkakaó
1 tojásfehérje
30 dkg porcukor a máznak
Dominó elkészítése:
A hozzávalókat összedolgozzuk, majd a kivajazott tepsiben egyenletesen szétnyomkodjuk ujjnyi vastagságúra.
Forró sütőbe tesszük, néhány perc múlva felére vesszük a sütő melegét, és 20 percig szárítjuk.
Amikor kiveszszük a sütőből, azonnal rákenjük az időközben elkészített cukros mázt. A cukrot és a fehérjét egyszerűen csak kikavarjuk.
Nedves késsel felszeleteljük a süteményt (ne hagyjuk teljesen kihűlni, mert akkor törni fog) és kakaóból, vízből kikavart krémmel fogpiszkáló segítségével kipettyezzük.
0 hozzászólás