Eper andalúz módra hozzávalók:

4 személyre

50 dkg eper

3 teáskanál balzsamecet

1 teáskanál cukor (nád, nyírfa, vagy sztívia)

csipet tört bors

Eper andalúz módra elkészítése:

Alaposan mossuk meg az epreket és válasszuk le a szárrészt.

Vágjuk függőlegesen kettőbe az eper szemeket és tegyük tálba.

Hintsük meg a cukorral, majd a balzsamecettel, keverjük össze és szórjuk meg kevés tört borssal.

 

A spanyol séfek sherryecetet használtak, de megfelelő a balzsamecet is.

Illik hozzá egy kevés friss bazsalikom.

Ezt a desszertet érdemes elkészülést követően elfogyasztani.

 

Az andalúz eper receptet Receptműves ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 5 perc