Fahéjas csokimousse cseresznyeszósszal hozzávalók:

fahéj – 1/2 evőkanál

kakaópor – 1 evőkanál

tejszín – 3 dl

porcukor – 1 evőkanál

cseresznye – 25 dkg

cseresznye lekvár – 4 evőkanál

cseresznyelé – 1 dl

Fahéjas csokimousse cseresznyeszósszal elkészítése:

Összekavarjuk a kimagozott cseresznyét, a lekvárt, a levet és kevergetés mellett 10 percen át forraljuk. Miután besűrösödött, hagyjuk kihűlni. A tejszínt habbá verjük. Hozzáadjuk a fahéjat, a kakaóport és a cukrot. Egy pohár aljára kanalazunk egy kis szószt, majd a fahájas masszából teszünk rá s legvégül a masszából kivett szemekkel díszítve tálaljuk.

Fahéjas csokimousse cseresznyeszósszal egyéb:

Felszolgálás előtt érdemes kb. fél órára betenni a hűtőbe.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc