Fahéjas és almás csirkemell rolád hozzávalók:

1 nagy csirkemell
1 sárgarépa
1 alma
kb. 150 g sajt
1/4 evőkanál (teáskanál) fahéj, opcionális
só, bors
1 evőkanál paprika vagy csípőspaprika paszta, ízlés szerint
1 evőkanál cukor
1 evőkanál víz

Fahéjas és almás csirkemell rolád elkészítése:

Szeleteld fel a csirkemellet, és enyhén klopfold meg.

Készíts tölteléket sárgarépából, almából, sóból, borsból és egy csipet fahéjból.

Mindegyik szelet húsra tegyél egy vékony réteg sajtot és tölteléket. Ezt követően tekerd fel, és fogd össze fogpiszkálóval.

A roládokat be kell kenni a következő keverékkel: 1 evőkanál (teáskanál) csípőspaprika paszta (vagy paprika paszta), 1 evőkanál cukor, 1 evőkanál víz.

Süsd meg a roládokat egy serpenyőben, vajban, minden oldalukon. Olyan serpenyőben is sütheted, amelyikbe nem kell zsíradékot tenni.

Miután megpirultak, tedd 200°C fokos sütőbe 20 percig. Mikor majdnem kész, tegyél rá egy kis vajat, és a végén szórd meg petrezselyemmel és parmezánnal.

Fahéjas és almás csirkemell rolád egyéb:

Citromleves gombával tálald.

A receptet pansy ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc