Farkassügér lerben sült krumplival hozzávalók:
olívaolaj
250-300 g burgonya
700 g farkassügér
3 paradicsom
5 cikk fokhagyma
3 szál petrezselyem
2 zöldhagyma
1 szál rozmaring
2 szál csombor
citromlé
só
bors
Farkassügér lerben sült krumplival elkészítése:
A halételhez a sütőt előmelegítjük 205 fokra. Egy tepsit kikenünk olajjal s az alját kibéleljük a karikákra vágott burgonyával. Erre rátesszük a feldarabolt halat. A paradicsomokat félbe vágjuk és rátesszük a halra. A tetejére öntünk egy kis olívaolajat. A fokhagymát, petrezselymet, rozmaringot, csombort és zöldhagymát apróra vágjuk, jól öszekavarjuk és rászórjuk a halra. Meglocsoljuk egy kevés citromlével, majd ízlés szerint megfűszerezzük. 25-30 percre betesszük a sütőbe.
A farkassügér lerben sült krumplival receptet Rebella ajánlotta.
0 hozzászólás