Fasírt sertéshúsból hozzávalók:

500 g sertéshús

50 g kenyér

4 gerezd fokhagyma

2 kisebb főtt burgonya

2 tojás

bors

paprika

olaj

petrezselyemzöld

Fasírt sertéshúsból elkészítése:

Keverd össze a darálthúst a beáztatott és jól kipréselt kenyérrel.

Add hozzá a nyers tojásokat, borsot, sót, paprikát, aprított petrezselyemzöldet, zúzott fokhagymát és a kis fokon lereszelt burgonyát.

Keverd jól össze. Egy kanállal tegyél gombócokat egy kiolajozott tepsibe, ne zsúfoltan.

Tedd a tepsit a sütőbe alacsony hőfokra, hagyd kb. 30 percig és miután képződött rajtuk kéreg, forgasd át és hagyd még 30 percig.

Fasírt sertéshúsból egyéb:

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 90 perc