Fasírt zöldfűszerekkel hozzávalók:

1/2 kg hús

két tojás

egy vastagabb szelet kenyér belseje

1 hagyma

zöldfűszerek

só, bors

zsemlemorzsa

250 g olaj

1/2 kg burgonya

savanyúság vagy saláta

Fasírt zöldfűszerekkel elkészítése:

Húzd le a húsról a bőrt és daráld le kétszer a hagymával és a vízben áztatott és kipréselt kenyérrel.

Azután, add hozzá a tojásokat, sót, borsot és keverd jól össze.

Vegyél nedves kézzel a keverékből és formázz kerek vagy hosszúkás fasírtokat.

Forgasd meg a fasírtokat zsemlemorzsában és süsd meg forró olajban.

Tálald hasábburgonyával és salátával vagy savanyúsággal.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc