Fehér borban főtt kolbász hozzávalók:

50 dkg kolbász

1 pohár fehér bor

petrezselyemzöld

3 evőkanál olaj

Fehér borban főtt kolbász elkészítése:

Megmossuk, majd megszárítjuk  a kolbászt. Vastag szeletekre vágjuk és forró olajban megsütjük. Mikor megforgatjuk, hogy mindkét oldala egyenletesen süljön, ráöntjök a pohár fehér bort,  lefedjük a serpenyőt és 10 percig pároljuk. Tálaláskor a boros szószt a kolbászra öntjük és megszórjuk apróra vágott petrezselyemzölddel.

Melegen, krumplipürével és céklasalátával tálaljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc