Francia vörösboros hagyma hozzávalók:

1 közepes fej hagyma

2 db tojás

1 konzerv paradicsompüré

olívaolaj

fehér bors

csipetnyi cukor

1 dl vörösbor

Francia vörösboros hagyma elkészítése:

A hagymát vékonyra szeleteljük. Kevés olívaolajon üvegesre dinszteljük. Felöntjük a borral. Fedo alatt, lassú tuznél puhára pároljuk. Hozzákeverjük a paradicsompürét, sóval, borssal, csipetnyi cukorral ízesítjük.

Egy kanállal mélyedéseket készítünk, amikbe beleütjük a tojásokat.

Lefedve a tojások megszilárdulásáig pároljuk.

Friss fehérkenyeret/baguettet kínálunk hozzá.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 20 perc