Füstölt lazac saláta risoni tésztával hozzávalók:
1 csésze risoni vagy bármilyen apró tészta
zöld uborka
füstölt lazac
citromlé
kapor
2 evőkanál olívaolaj
Füstölt lazac saláta risoni tésztával elkészítése:
A rizonit sós vízben megfőzzük. Megpucoljuk az uborkát és felszeleteljük. A lazacot apró darabokra vágjuk. A kaprot felaprózzuk. Mikor kész a risoni, leszűrjük, hideg vízzel lemossuk és ujból leszűrjük. Egy edénybe tesszük és adunk hozzá olívaolajat, majd hozzákavarjuk a lazacot, uborkát és kaprot. Egy citrom levével meglocsoljuk majd hagyjuk egy időre, hogy összeálljanak az ízek.
A salátát melegen vagy hidegen tálaljuk.
A füstölt lazac risonival receptet Peruzele ajánlotta.
0 hozzászólás