Füstölt lazac saláta risoni tésztával hozzávalók:

1 csésze risoni vagy bármilyen apró tészta
zöld uborka
füstölt lazac
citromlé
kapor
2 evőkanál olívaolaj

Füstölt lazac saláta risoni tésztával elkészítése:

A rizonit sós vízben megfőzzük. Megpucoljuk az uborkát és felszeleteljük. A lazacot apró darabokra vágjuk. A kaprot felaprózzuk. Mikor kész a risoni, leszűrjük, hideg vízzel lemossuk és ujból leszűrjük. Egy edénybe tesszük és adunk hozzá olívaolajat, majd hozzákavarjuk a lazacot, uborkát és kaprot. Egy citrom levével meglocsoljuk majd hagyjuk egy időre, hogy összeálljanak az ízek.

A salátát melegen vagy hidegen tálaljuk.
A füstölt lazac risonival receptet Peruzele ajánlotta.

Füstölt lazac saláta risoni tésztával egyéb:

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 0 perc