Gábor kedvence hozzávalók:

4 kisebb csirkemell

2 karcsú póréhagyma

20 dkg húsos

füstölt szalonna

3-4 evőkanál olaj

só, örölt bors

Gábor kedvence elkészítése:

A csirkemelleket csontozd ki. Az így kapott húsdarabok mindegyikét hosszában szúrd fel. A nyílásba helyezz egy-egy megfelelő hosszúságúra vágott póréhagymát.

A megtöltött csirkemelleket sóval, őrölt borssal dörzsöld be és burkold hajszálvékony szalonnaszeletekbe.

A megtöltött csirkemelleket sorakoztasd olajjal megkent tepsibe, fedd le és előmelegitett sütőben 220°C-on 45-50 perc alatt süsd szép pirosra.

Azon melegében, parajosburgonya pürével körítve tálald.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 75 perc