Gesztenyekrémes golyók hozzávalók:

450 g gesztenyepüré

130 g keksz

4 evőkanál rum aroma

50 g dió

2 evőkanál porcukor

2 evőkanál kókuszreszelék

Gesztenyekrémes golyók elkészítése:

A kekszet ledaráljuk, a diót pedig enyhént megpirítjuk. A gesztenyepürét összekavarjuk a liszttel és rum aromával, azután golyókat formázunk belőle. Mikor megformáztuk az összes golyót, betesszük hűtőbe, hogy megkeményedjen. Mikor megkeményedett, megforgatjuk őket kókuszreszelékben. Tálalásig hűtőben tartjuk.

 

A gesztenyekrémes golyók receptet Sava Laura ajánlotta.

Gesztenyekrémes golyók egyéb:

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc